Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Zwolle
  Alle bedrijfspanden in Zwolle en omgeving
  Bedrijfspand te koop Zwolle
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Zwolle

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Zwolle? We presenteren graag het beschikbare aanbod van bedrijfspanden te koop in Zwolle en omgeving. Deze zeer groene stad en regio is te vinden in de provincie Overijssel en heeft veel te bieden. De rijke historie is nog steeds goed te zien door de gehele stad. Wilt u een bedrijf starten in Zwolle? Een bedrijfspand kopen in Zwolle? U kunt een mooie volgende stap zetten in deze stad die te vinden is in de IJsseldelta. Heeft u al jaren een pand tot uw beschikking en betaald u daar maandelijks huur voor? Is het nu tijd om de volgende stap te zetten? Een stap naar een bedrijfspand te koop Zwolle zorgt voor een verschuiving van uw kosten. U betaald niet meer maandelijks de huur maar lost uw eigen bedrijfspand af. Een fijne gedachte richting de toekomst. Zet zakelijk de volgende stap in deze bijzondere stad. Wist u dat Zwolle ook de beschikking heeft tot een eigen treinstation? Ideaal wanneer u makkelijk en snel van en naar de stad wilt reizen. Ook uw personeel en mogelijke partners reizen zo makkelijk naar Zwolle. Ook per auto is Zwolle goed bereikbaar en heeft het diverse snelwegen in de omgeving. Laat u onderstaand meenemen in de mogelijkheden bij het vinden van een bedrijfspand te koop in Zwolle of omgeving.

  Bedrijfspand te koop in Zwolle en omgeving

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop in de IJsseldelta? Zwolle is de ideale plaats wanneer u een volgende stap wilt zetten met uw bedrijf. Een bedrijfspand is zo ontzettend divers qua mogelijkheden. U wilt bijvoorbeeld een groep mensen die u heeft aangenomen voor uw uitbreiding huisvesten, een tweede pand erbij nemen omdat zaken zeer goed gaan of een pand als investering. Deze laatste optie nemen we graag onder een vergrootglas. U kunt namelijk hard werken aan de toekomst van het bedrijf en daarvoor extra ruimte nodig hebben. Misschien niet nu direct maar wel in de toekomst. Kiezen om uw bedrijfspand te delen en een verdieping te verhuren kan dan zeker tot de mogelijkheden behoren. Zo is het een win-win situatie en kunt u doorgroeien zonder straks weer te moeten verhuizen. Zwolle geeft u zo de mogelijkheid om mooie stappen te maken. Bekijk ook eens het aanbod op de industrieterreinen Hessenpoort, Marslanden, de Vrolijkheid of Voorst. Liever naar de omgeving van Zwolle uitwijken? Neem eens een kijkje in de steden Meppel, Kampen, Raalte, Dalfsen of Ommen.