Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Venlo
  Alle bedrijfspanden in Venlo en omgeving
  Bedrijfspand te koop Venlo
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Venlo

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Venlo? We presenteren u graag een aanbod van beschikbare bedrijfspanden in Venlo en omgeving. Wanneer u afzakt naar het zuiden van ons land komt u in de provincie Limburg. In het noorden van deze heuvelachtige provincie ligt het mooie maar ook vooral historische Venlo. Een stad met een prachtige historie en enorm veel bedrijvigheid. Deze bedrijvigheid komt ook wel door de gunstige ligging. Venlo ligt dichtbij de Duitse grens en is een soort van centrum geworden voor de regio. Zowel in de handel, industrie als transport alsmede een winkelstad voor de vele bezoekers. Ook uw bedrijf kunt hier onderdeel van uit gaan maken wanneer u kiest voor een bedrijfspand te koop in Venlo of omgeving. Een eigen treinstation, ligging aan de Maas en veel snelwegen maken de stad goed bereikbaar. Hier kunt u als bedrijf wellicht ook goed van profiteren. Maak daarom een goede inventarisatie. Hoeveel budget is er beschikbaar voor een passende oplossing, waar zou u graag uw bedrijf willen vestigen in Venlo en hoe groot moet de nieuwe bestemming zijn? Met het antwoord op uw vragen kunt u een waardevolle filter in aanbrengen. Laat u daarom meenemen in onderstaande beschikbare bedrijfspanden in de verkoop in Venlo en omgeving.

  Bedrijfspand te koop in Venlo en omgeving

  Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfspand te koop in Venlo of omgeving kiest u voor een goed gelegen bestemming. Venlo ligt zoals eerdergenoemd erg gunstig. Vooral voor het Duitse Ruhrgebied heeft Venlo een belangrijke rol. Niet onbelangrijk profiteert ook de detailhandel veel hiervan. Bent u al bekend in Venlo en heeft u een bepaalde missie met uw bedrijf. Gaat u de doelgroep in Venlo en omgeving proberen te bereiken? Of bent u al jaren een gevestigde naam en is het tijd om te gaan uitbreiden zodat u de regio nog meer kunt bedienen. In alle gevallen is een zoektocht naar een bedrijfspand te koop in Venlo een stap vooruit. Ook op het gebied van industrieterreinen kunt u in Venlo uw hart ophalen. Uw bedrijf vestigen in een omgeving met meerdere bedrijven en wellicht wel de optie om elkaar te versterken. Met de industrieterreinen Greenport, Trade Port Noord en o.a. Fresh Park heeft u diverse opties. Liever een bedrijfspand kopen in Venlo of de bruisende regio? Met plaatsen als Roermond, Venray en Weert heeft u diverse plaatsen in de omgeving waar uw keuze naar uit zou kunnen gaan. Laat u op deze pagina verder helpen.