Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Utrecht
  Alle bedrijfspanden in Utrecht en omgeving
  Bedrijfspand te koop Utrecht
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Utrecht

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Utrecht? En bent u op zoek naar een website die u wegwijs kan maken in welke panden er allemaal te vinden zijn in Utrecht en omgeving? Dan bent u bij Vastgoed Anno Nu aan het juiste adres! Utrecht is een mooie stad die centraal gelegen is in Nederland. Hierdoor is deze stad voor ondernemers in Nederland zeer aantrekkelijk. Met ruim 350.000 inwoners is het de vierde stad van Nederland en door de industrie zorgt de stad ook voor veel werkgelegenheid. De stad heeft de laatste jaren het meest groeiende economische centrum en is vooraanstaand in het organiseren van grote beurzen en evenementen. Allemaal voorwaarden waar u als ondernemer profijt van kan hebben als u besluit zich te vestigen in deze stad. Heeft u al een idee in welk deel van de stad u een bedrijfspand wilt kopen? Denk u na over een pand in het centrum van de stad, zoals bijvoorbeeld de wijk Vleuten of de binnenstad? Maar ook de wijken Overvecht en Leidsche Rijn behoren tot de mogelijkheden. We helpen u graag op weg bij het vinden van het ideale bedrijfspand, ook als u nog niet precies weet in welk deel van Utrecht u zou willen kopen. Een eerste inventarisatie voor uzelf kan daarbij uiteraard goed helpen. Noteer uw eisen en wensen zodat u nog makkelijker komt bij een selectie van mogelijke bedrijfspanden in de verkoop in Utrecht of omgeving.

  Bedrijfspand te koop in Utrecht en omgeving

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Utrecht maar wilt u liever in de omgeving kopen dan in de stad zelf? De omgeving van Utrecht heeft veel moois te bieden, ook op zakelijk gebied. Vind bijvoorbeeld een bedrijfspand in Houten, een stad die sterk aan het groeien is de laatste jaren. Of Culemborg, bekend van de industrie voor meubelen en sigaren. Bilthoven, vooral bekend door het RIVM dat in deze stad is gevestigd. Vianen en Breukelen zijn steden in de omgeving die dicht bij de snelweg liggen en hierdoor zeer goed met de auto te bereiken zijn. Het voordeel van zowel Utrecht als zijn omgeving is dat het door dijn centrale ligging prima te bereiken is via de snelweg, maar zeker ook met het openbaar vervoer. Ideaal voor uw werknemers, maar zeker ook voor de leveranciers en klanten die u bedrijf willen bezoeken. In het laatste geval is het zeker ook aan te raden eens het aanbod te bekijken van bedrijfspanden op nabijgelegen industrieterreinen, zoals bijvoorbeeld Papendorp, Lage Weide, Utrecht Science Park of Overvecht. Utrecht en omgeving heeft vele opties te bieden aan panden voor de toekomst van uw bedrijf en we hopen u hierbij de nodige inspiratie gegeven te hebben!