Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Tilburg
  Alle bedrijfspanden in Tilburg en omgeving
  Bedrijfspand te koop Tilburg
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Tilburg

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Tilburg of omgeving? We presenteren u onderstaand een aanbod van beschikbare bedrijfspanden in Tilburg en omgeving. Met steden als Oisterwijk, Waalwijk, Goirle en diverse andere opties is er voldoende keuze. Wilt u investeren in de toekomst en in uw eigen bedrijf? Het kopen van een bedrijfspand in Tilburg kan u hierbij helpen. U zoekt een passende oplossing waarmee u de volgende stap kunt zetten. Een bedrijfspand te koop in Tilburg kunt u voor verschillende opties inzetten. U kunt natuurlijk zelf met uw onderneming het nieuwe bedrijfspand betrekken, een deel van het pand gebruiken of juist alle ruimte verhuren. Alle opties geven u de kans om te groeien. Als bedrijf een nieuwe stap zetten, verhuizen naar een prettigere omgeving, meer ruimte gebruiken om een nieuwe of bestaande tak uit te breiden of andere ondernemers helpen aan een ruimte. Een eerste inventarisatie van de wensen en eisen van uw bedrijf kan zeer zeker helpen. Budget, afmeting, extra wensen en andere opties. Zo zet u de juiste stappen naar het vinden van uw nieuwe bedrijfspand in Tilburg. We presenteren onderstaand graag een divers aanbod aan bedrijfspanden te koop in Tilburg en omgeving.

  Bedrijfspand te koop in Tilburg en omgeving

  Tilburg is gelegen in het zuiden van ons land. Een prachtige stad met een korte en bijzondere historie. Tilburg staat vooral bekend om de textielindustrie vanuit oudsher en heeft dus geen enorm lange historie. Toch zijn er elementen uit de korte historie terug te zien in de gebouwen door de gehele stad. Tilburg heeft nadat veel bedrijven in de textielindustrie de deuren sloten meer toegespitst op een diverser pallet. Inmiddels zijn er bedrijven in de zorg, fijn metaal, chemische industrie en transport te vinden. Bent u zelf ook actief in één van deze sectoren? Begint u in Tilburg met een onderneming en zoekt u daarom een bedrijfspand in de verkoop om een goede volgende stap te zetten? Gaan de zaken goed en is het tijd om naar een groter pand te verhuizen zodat u een productieproces kunt uitbreiden of meer opslag tot uw beschikking heeft? De beschikbare bedrijfspanden te koop in Tilburg en omgeving vinden graag een nieuwe organisatie. Of u nu zelf het pand betrekt of dit onder wilt verhuren aan andere ondernemers. Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop op een industrieterrein? Neem dan eens een kijkje op de gebieden Vossenberg, Schepersven, Katsbogten en o.a. Loven. Diverse bedrijven bij elkaar gecentreerd en dagelijks hard bezig met de toekomst. We hopen u op weg te helpen bij het vinden van een passende oplossing aansluitend bij uw wensen.