Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Rotterdam
  Alle bedrijfspanden in Rotterdam en omgeving
  Bedrijfspand te koop Rotterdam
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Rotterdam

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop in Rotterdam? We helpen u graag op weg met een divers aanbod aan bedrijfspanden te koop in Rotterdam en de regio. Wie Rotterdam zegt denkt aan de vele iconische gebouwen, het sfeervolle centrum, de Erasmusbrug, Willemsbrug, Coolsingel Centraal station en natuurlijk de Markthal. Rotterdam is een stad die steeds mooier blijft worden en bruist. Ook op zakelijk gebied hebben vele grote namen de stad al gevonden en komen er steeds meer naar de havenstad. Hier haalt Rotterdam natuurlijk ook veel internationale faam door. Met de gunstige ligging ten opzichte van de rest van Nederland is de haven een belangrijke schakel voor Nederland en de vele landen om Nederland heen. Ook qua bedrijvigheid werkt Rotterdam hard aan de weg. Niet alleen zijn er dus zoals eerder genoemd veel grote namen te vinden maar ook steeds meer kleinere ondernemingen en ondernemers vinden hun weg naar Rotterdam. Wellicht wilt u hier ook graag op inspelen door een object te vinden in een bedrijfspand te koop Rotterdam. Met uw wensen start uw zoektocht en kijkt u naar de mogelijkheden. Met wijken als Stadscentrum, Delfshaven, Noord, Kralingen, Feyenoord, Prins Alexander, Botlek en Rozenburg is er voldoende keuze om een passend bedrijfspand te kopen in Rotterdam. We helpen u graag op weg bij het vinden van een passende optie in uw gewenste deel. Geen voorkeur? Bekijk dan onderstaande opties en laat u inspireren door andere factoren.

  Bedrijfspand te koop in Rotterdam en omgeving

  Rotterdam heeft een zeer gunstige ligging. Niet alleen over het water maar ook per auto en uiteraard per trein kun je goed terecht in Rotterdam. Snelle verbindingen naar andere grote steden maken het interessant om de auto ook eens te laten staan. Wist u dat er dichtbij Rotterdam ook een vliegveld ligt? Ideaal voor zakelijke vluchten wat ook weer een boost betekend voor de regio. Maar uw zoektocht naar een bedrijfspand te koop in Rotterdam is uiteraard ook een belangrijke stap. Wilt u een pand als investering? Gaat u het door verhuren aan andere ondernemers of staat er een verhuizing op het programma? In alle gevallen is de keuze voor een dergelijk object een goede. Zoekt u een object op een industrieterrein (wanneer dit mogelijk is)? Bekijk dan eens industrieterreinen als Nesselande, Prinsenland, Noordwest, Schiebroek en Spaanse Polder. Rotterdam leeft en heeft veel opties. Wijkt u liever een stukje uit en is ook de omgeving van Rotterdam een mogelijkheid? Bekijk dan eens de steden Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Spijkenisse, Schiedam, Ridderkerk en Hellevoetsluis. Stuk voor stuk plaatsen die op hun eigen manier kunnen bijdragen aan uw nieuwe bedrijfspand. Kies voor haringstad Vlaardingen, het historische Spijkenisse, het zeer natuurrijke Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Hellevoetsluis met al hun schepen en prachtige geschiedenis. We weten zeker dat ook de omgeving van Rotterdam diverse opties aan u kan bieden om zo een passende oplossing te vinden. We hopen hieraan bij te dragen door u een passend aanbod te presenteren. Succes met uw zoektocht.