Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Nijmegen
  Alle bedrijfspanden in Nijmegen en omgeving
  Bedrijfspand te koop Nijmegen
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Nijmegen

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Nijmegen? We presenteren u graag een aanbod van beschikbare bedrijfspanden in de verkoop in Nijmegen en omgeving. Wie aan Nijmegen denkt zal diverse herinneringen kunnen ophalen. Bekend om de vierdaagse maar ook als studentenstad. Maar ook de bedrijvigheid is enorm in Nijmegen en omgeving. En daar heeft de stad dan ook alle mogelijkheden voor. Zo kunnen u en uw partners (en personeel) makkelijk van en naar de stad reizen per trein. Ook de diverse snelwegen maken handelen en reizen naar o.a. Noord-Limburg, Noord-Brabant, België en Duitsland optimaal. Vele jaren doet Nijmegen al veelvuldig zaken met het Duitse Ruhrgebied wat net over de grens te vinden is. Is dit ook uw ambitie? Met uw zoektocht naar een bedrijfspand te koop in Nijmegen zet u een volgende stap met uw bedrijf. U gaat groeien en wilt hiervoor extra ruimte, u gaat verhuizen of u ziet het als een investering. De redenen kunnen zeer divers zijn. Wanneer u een bedrijfspand koopt kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om deze (deels) te verhuren. Zo helpt u andere ondernemers met de mogelijkheid zich ook te vestigen in Nijmegen of omgeving. Onderstaand hebben we een divers aanbod aan beschikbare bedrijfspanden die we u graag presenteren.

  Bedrijfspand te koop in Arnhem en omgeving

  Wanneer uw zoektocht naar een bedrijfspand te koop in Nijmegen is gestart kunt u diverse kanten op. Het mooie en historische centrum, binnen de stad zelf of er juist buiten. Ook een industrieterrein ligt binnen de mogelijkheden. Wist u dat Nijmegen gelegen is aan de Waal en zo ook vervoer per boot tot de mogelijkheden behoort? Nijmegen heeft ontzettend veel mogelijkheden voor u als bedrijf en daarom is uw zoektocht een logische stap. Bent u bekend in Nijmegen? Is dit de eerste stap naar een nieuw bedrijf? De stad staat uiteraard open voor nieuwe ondernemers die de regio weer een boost kunnen geven. Kiest u voor een industrieterrein in Nijmegen? Met o.a. Nijmegen-Zuid, Bijsterhuizen en West-Kanaaldijk heeft u al drie mogelijke opties om u te omringen met andere bedrijven. Een pand vinden met wat extra opslagruimte voor een extra voorraad, het starten van een webshop of misschien wel een productieproces uitbreiden? Wie iets verder weg van Nijmegen wil gaan kan ook kiezen voor de sterke omgeving. Steden als Groesbeek, Wijchen en Zevenaar zijn stuk voor stuk klaar voor uw bedrijf. Bekijk daarom ook eens de bedrijfspand te koop opties in omgeving Nijmegen. We helpen u zo graag op weg bij het zetten van een eerste stap.