Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Haarlem
  Alle bedrijfspanden in Haarlem en omgeving
  Bedrijfspand te koop Haarlem
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Haarlem

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Haarlem? We helpen u graag bij het vinden ban een bedrijfspand in Haarlem of omgeving. Wilt u zich graag vestigen in het Noord-Hollandse Haarlem? Een goede keuze. Deze stad heeft een prachtige historie en heeft veel te bieden. Het sfeervolle centrum trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Heeft u na jaren voldoende middelen gecreëerd waardoor u nu op het punt staat om op zoek te gaan naar een bedrijfspand te koop in Haarlem of omgeving. Het aanschaffen van een bedrijfspand zorgt ervoor dat er een verschuiving komt van uw kosten. U betaald niet meer maandelijks een huurbedrag maar lost uw hypotheek af. Een investering in de toekomst en in uw bedrijf. U kunt ook verschillende kanten op met een eigen bedrijfspand. Zo kunt u gebruik maken van een deel van het pand, deze volledig gebruiken of verhuren aan andere ondernemers. Extra ruimte geeft ook weer mogelijkheden voor groei of uitbreiding. Zo is het zoeken naar een bedrijfspand te koop Haarlem een investering van uw geld. Onderstaand presenteren we graag een divers aanbod van beschikbare objecten in Haarlem en omgeving.

  Bedrijfspand te koop in Haarlem en omgeving

  Heeft u al een idee wat voor type bedrijfspand u zou willen kopen? Gaat het bijvoorbeeld om een bedrijfspand met opslagruimte in Haarlem? Woont u in Haarlem en zou u graag als gevestigde ondernemer een bedrijfspand te koop in Haarlem willen vinden? Bent u er al aan uit of het Haarlem Noord, Oost, Zuid of West moet worden? Kiest u liever voor een industrieterrein? Met het industrieterrein Waarderpolder heeft u mogelijk een passende optie. Omringd door andere bedrijven die interessant zouden kunnen zijn voor uw business. Ook de ligging dichtbij hoofdstad Amsterdam maakt Haarlem interessant. Uw internationale contacten vliegen op Schiphol en zijn met de goede verbindingen zo in Haarlem. Ook heeft Haarlem een zeer goede bereikbaarheid. Niet alleen per auto maar ook per openbaar vervoer. Met een eigen intercity station bezoekt u Haarlem vanuit allerlei richtingen. Kiest u liever voor een bedrijfspand te koop in omgeving Haarlem? Met IJmuiden, ondernemend Hoofddorp, Beverwijk, het sfeervolle Heemstede, Heemskerk, Velsen of Zandvoort heeft u diverse opties. Breng uw wensen in kaart en zorg voor een goede inventarisatie. Zo kunt u makkelijk en snel beschikbare opties op uw shortlist plaatsen en bezoeken. We hopen dat u een passende optie zult vinden en helpen u graag bij het zetten van een passende optie.