Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te huur Eindhoven
  Alle bedrijfspanden in Eindhoven en omgeving
  Bedrijfspand te huur Eindhoven
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Eindhoven

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Eindhoven? We helpen u graag met een aanbod aan bedrijfspanden in Eindhoven en omgeving. Eindhoven staat bekend om de grote bedrijven die hier gevestigd zijn. Met Philips, DAF, ASML, IBM en natuurlijk voetbalclub PSV heeft het diverse merken die internationaal bekend staan. Ook zakelijk draagt dit zeker bij aan het image van de regio en tegelijkertijd ons land. Wist u dat er bijna een derde van het ontwikkeling en onderzoek budget naar deze snel groeiende regio gaat? Het is dan ook niet vreemd dat het de naam als het centrum van technologie (leading in technology) heeft gekregen. Ook noemen veel mensen Eindhoven de lichtstad. Deze naam heeft de stad niet verworven door Philips maar door de luciferfabriek Mennen & Keunen. Met meer dan 900 mensen in dienst was het de grootste werkgever van de regio en bediende daarbij de gehele wereld. Bent u zelf op zoek naar een bedrijfspand te koop in Eindhoven? Wilt u graag wat groter gaan, verhuizen of juist een investering doen richting de toekomst? Heeft u al een bepaalde wijk op het oog? Met wijken als Centrum, Stratum, Tongelre, Woensel, Strijp en Gestel heeft u al een greep van mogelijke wijken in Eindhoven waar uw bedrijfspand gevestigd zou kunnen zijn mits daar uiteraard beschikbare panden te vinden zijn. In alle gevallen is Eindhoven een waardevolle optie. Ook het kiezen voor een bedrijfspand te koop in Eindhoven en het vervolgens verhuren is een mogelijk interessante optie. De regio bruist en geeft u voldoende mogelijkheden. Onderstaand presenteren we u dan ook een aanbod van bedrijfspanden.

  Bedrijfspand te koop in Eindhoven en omgeving

  Wanneer uw zoektocht naar een bedrijfspand te koop in Eindhoven is gestart is het handig om een inventarisatie te maken van uw wensen en eisen. Moet het pand in een bepaalde omgeving liggen. Wilt u graag goed openbaar vervoer in de buurt hebben? Juist in het centrum of liever daarbuiten zodat het aan de snelweg gelegen is? Met een overzicht van uw wensen en eisen heeft u een eerste stap gezet. Wist u dat Eindhoven per trein enorm goed bereikbaar is? Met vele intercity treinen per uur uit alle andere grote steden is reizen per trein erg makkelijk. Ook de ligging aan de A2 en natuurlijk Eindhoven Airport dragen bij aan deze bereikbaarheid. Het vliegveld groeit hard, krijgt steeds meer bezoekers en is ook zakelijk ideaal voor de regio. Met industrieterreinen als de Hurk, de Kade en Esp heeft u ook interessante opties in een gebied waar veel bedrijven bij elkaar gevestigd zijn. Wilt u uw bedrijfspand liever vestigen in de omgeving van Eindhoven? Met Deurne, Best, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven en Geldrop heeft ook de regio voldoende te bieden. Helmond met het verleden in de metaalindustrie, het mooie en natuurrijke Valkenswaard, bedrijvig Deurne met een eigen treinstation of bedrijvig Veldhoven of Geldrop. De regio bruist net zo hard als Eindhoven zelf en geeft ondernemers dus mooie kansen. Laat u meenemen in de mogelijkheden en vind een passend bedrijfspand te koop in Eindhoven of omgeving.