Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Dordrecht
  Alle bedrijfspanden in Dordrecht en omgeving
  Bedrijfspand te koop Dordrecht
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Dordrecht

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Dordrecht? We helpen u graag bij het vinden van een passende en nog beschikbare oplossing in Dordrecht of omgeving. Het historische Dordrecht is te vinden in de provincie Zuid-Holland en is gelegen in de randstad. Een bruisende stad die veel te danken heeft door de ligging aan diverse gunstige waterwegen. In het verleden was de stad dan ook een belangrijke handelsstad en behoorde het tot de zes belangrijkste steden van Nederland. Vandaag de dag heeft de historische binnenstad nog diverse elementen waar een stukje uit dit verleden in te zien is. Gaat u ondernemen en is Dordrecht de plaats waar u zich graag zou willen vestigen? Bent u op zoek naar een industrieterrein zoals bijvoorbeeld Dordtse Kil, Staart-Oost of Businesspark Amstelwijck waar u zich graag zou willen vestigen? Dordrecht heeft veel te bieden wanneer u op zoek bent naar een bedrijfspand te koop in Dordrecht of omgeving. Onderstaand presenteren we u graag een divers aanbod aan beschikbare objecten in Dordrecht. Inventariseer uw wensen en eisen en begin zo optimaal uw zoektocht. Zo kunt u investeren in een pand en zo een stap maken met uw bedrijf.

  Bedrijfspand te koop in Dordrecht en omgeving

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop in Dordrecht of omgeving? Gaat u verhuizen naar deze stad om de gunstige ligging of maakt u een stap van het huren van een bedrijfspand naar het kopen van een bedrijfspand? Een grote stap vooruit en een mogelijk waardevolle investering. U gaat namelijk geen maandelijks huurbedrag meer betalen maar bouwt aan uw eigen bedrijfspand. Dordrecht heeft veel te danken aan het verleden in de scheepvaart. Vandaag de dag is dit verleden dan ook terug te zien in de gevestigde bedrijven. Dordrecht behoort tot de top 10 zeehavens van Nederland. Maar ook diverse andere organisaties hebben hun weg gevonden naar Dordrecht. Diverse mediabedrijven en uiteraard de kleinhandel proberen te werken aan de groei van hun bedrijf. Zoekt u een bedrijfspand te koop in Dordrecht om deze te verhuren? Diverse ondernemers in de zakelijke dienstverlening wachten met smart op mogelijkheden. Liever in de omgeving op zoek naar een object? Met steden als Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Werkendam, Gorinchem en Barendrecht heeft u ook hier veel te kiezen. Mogelijk zoekt u liever de natuurlijke omgeving van Dordrecht op of zoekt u een plekje in de mooie regio van Dordrecht. We hopen u op deze pagina te helpen bij het zetten van een eerste stap.