Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Den Haag
  Alle bedrijfspanden in Den Haag en omgeving
  Bedrijfspand te koop Den Haag
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Den Haag

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Den Haag? Op deze pagina bieden we u ons aanbod aan van bedrijfspanden in Den Haag en omgeving. Een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan panden om te kopen voor uw eigen onderneming. Wat voor bedrijfspand heeft u in gedachten ? Bent u op zoek naar een ruim pand met verschillende ruimtes zodat uw personeel los van elkaar kan werken? Of zoekt u juist een ruimte met een winkel of showroom en een magazijn aan de achterkant van het pand? Voordat u een pand gaat kopen is het goed om na te denken waarvoor u de ruimte wilt gaan gebruiken en wat de uitbreidingsmogelijkheden zijn voor het geval uw bedrijf in de toekomst gaat groeien. En op welke locatie wilt u een bedrijfspand kopen? Zoekt u een wijk waar veel mensen langslopen, zoals bijvoorbeeld het drukbezochte centrum, of wijken in de buurt zoals Zeeheldenkwartier, Laakkwartier en Bezuidenhout? Daarnaast zijn er nog vele wijken die mooie kansen bieden in Den Haag, zoals bijvoorbeeld de bekende Schilderwijk, Leidschenveen, Mariahoeve en Loosduinen. Een wijk kan namelijk veel doen voor je bedrijf. In sommige wijken vindt u gebouwen waar meerdere bedrijfspanden te koop zijn, waardoor er voor de diverse bedrijven vaak ook andere faciliteiten geregeld zijn. Daarbij kunt u denken aan een restaurant of catering, toilet faciliteiten en soms ook nog een fitnessruimte ter beschikking voor de ontspanning naast al het harde werken. Wat voor bedrijfspand u ook zoekt, wij hopen u in ieder geval op weg te helpen met een overzicht van keuzes en te inspireren tot het vinden van uw perfecte bedrijfspand dat aan al uw wensen voldoet. Wij wensen u veel ondernemersplezier toe!

  Bedrijfspand te koop in Den Haag en omgeving

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop in regio Den Haag maar weet u nog niet zeker of u in de stad zelf of in de omgeving wilt vestigen? Wij laten u graag zien wat ons aanbod is in de omgeving van onze regeringsstad! Ook de omgeving van Den Haag heeft namelijk veel te bieden op zakelijk gebied. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan Voorburg, een stad gelegen op een oude stadswal? Of heeft u meer voorkeur voor het prachtige Wassenaar of het rustige Nootdorp? Belangrijk is dat u kiest voor een dorp of stad die bij uw bedrijf past en die u voorziet in alle faciliteiten die u nodig heeft. Zoekt u een bedrijfspand dat goed te bereiken is via de snelweg? Zowel Voorburg als Leidschendam liggen op een steenworp afstand van de A4 en Wassenaar is goed bereikbaar via de A44. Liever een plek waar u goed bereikbaar bent met de trein? Dan is het wellicht handiger om dichter bij Den Haag te kopen. U wilt natuurlijk niet dat u klanten moeten gaan zoeken om bij uw bedrijfspand aan te komen. We hopen u met ons gevarieerde aanbod te kunnen inspireren en enthousiasmeren tot het aanschaffen van het perfecte bedrijfspand dat al uw werkdromen laat uitkomen!