Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Den Bosch
  Alle bedrijfspanden in Den Bosch en omgeving
  Bedrijfspand te koop Den Bosch
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Den Bosch

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Den Bosch? We helpen u graag bij het vinden van een passend bedrijfspand in Den Bosch of omgeving. De garnizoensstad Den Bosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en staat bekend om de historie en uiteraard de Bossche Bollen. Oeteldonk, 's-Hertogenbosch of gewoon Den Bosch is een stad die leeft. Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop in Den Bosch of omgeving? We helpen u graag bij het zetten van een eerste stap. Wat is de reden van uw zoektocht? Wilt u al een tijd met uw bedrijf verhuizen naar het mooie Den Bosch? Is het tijd om een grote stap te zetten en van maandelijkse huur naar het kopen van een bedrijfspand? Geef uw personeel extra ruimte met een uitbreiding, begin een extra productieproces of neem meer voorraad op weg naar meer omzet. Den Bosch is een bruisende stad die past bij uw ambitie. Zoekt u voor een investering in een bedrijfspand te koop in Den Bosch om deze verder te verhuren? Er zijn diverse opties beschikbaar die weer interessant zijn voor andere ondernemers. Onderstaand hebben we een divers aanbod van bedrijfspanden te koop in Den Bosch en omgeving gepresenteerd. Maak op basis van de beschikbare mogelijkheden een inventarisatie voor een eerste te bezoeken shortlist.

  Bedrijfspand te koop in Den Bosch en omgeving

  Den Bosch is gelegen in het zuiden van ons land in de provincie Noord-Brabant. Een populaire stad voor een lekkere dag winkelen. Ook tijdens carnaval is deze stad erg populair. Zakelijk gezien heeft de stad ook een grote verandering doorgemaakt. Waar er in het verleden diverse fabrieken te vinden waren is de stad nu meer gericht op de zakelijke dienstverlening. Diverse grote bedrijven hebben al gekozen voor Den Bosch en zorgen voor een grote werkgelegenheid. Zo is er een vestiging te vinden van de wereldwijd bekende bierbrouwerij Heineken. Heeft energiemaatschappij Essent zijn kantoor hier gevestigd en zijn ook andere bedrijven als Ricoh, SAP, Heijmans en Van Lanschot in de stad te vinden. Stuk voor stuk bedrijven die hebben gekozen voor een bedrijfspand te koop in Den Bosch om zo door te groeien. Wanneer u op zoek gaat zijn er veel parameters om rekening mee te houden. Elementen als afmeting, aantal vierkante meters, de omgeving, de locatie en natuurlijk de prijs. Maar ook de keuze voor een industrieterrein kan er 1 zijn. Zo zijn er in Den Bosch verschillende industrieterreinen te vinden. Neem eens een kijkje op Pettelaarpark, De Brand, De Herven, De Rietvelden of de Maaspoort. Liever actief in de omgeving van Den Bosch? Kies dan voor plaatsen als Uden, Heusden, Oss, Zaltbommel, Boxtel, Vlijmen, Veghel, Drunen, Rosmalen of Vught. Stuk voor stuk bijzonder om hun eigen kenmerken. We hopen u zo op weg te helpen bij het vinden van een bedrijfspand te koop in Den Bosch of de mooie en ondernemende regio.