Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Delft
  Alle bedrijfspanden in Delft en omgeving
  Bedrijfspand te koop Delft
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Delft

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Delft? We helpen u graag bij het vinden van een passend bedrijfspand in Delft of omgeving. De stad is te vinden tussen Rotterdam en Den Haag en heeft als trotse “inwoner” de Technische Universiteit. Een begrip in Nederland en daarbuiten. Delft is een echte kennisstad en heeft dan ook gekozen voor de slogan “Creating History”. Ambitieus maar zeker haalbaar met bedrijven als TNO en o.a. Deltares. Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop in Delft of omgeving dan helpen wij u graag op weg bij het vinden van een passende optie. Heeft u interesse in een bepaald oppervlakte? Heeft u voldoende aan een verdieping of mag het een volledig pand zijn? Ook kan het zijn dat u met uw organisatie behoefte heeft aan een bedrijfspand met wat extra opslagruimte. Handig voor het opzetten van een productieproces, het hebben van een voorraad of natuurlijk met een andere reden. De mogelijkheden zijn dan ook zeer uitgebreid. Vastgoed Anno Nu helpt u bij het zetten van een eerste stap. We presenteren u een aanbod van beschikbare bedrijfspanden te koop in Delft en omgeving.

  Bedrijfspand te koop in Delft en omgeving

  Delft heeft als bijnaam ook wel de prinsenstad. Dit heeft te maken met de rijke geschiedenis en uiteraard het vermoorden van Willem van Oranje in de 15de eeuw. Maar ook staat Delft bekend om het Delfts blauwe servies wat wereldwijd populair is. De vele bezoekers zorgen ervoor dat Delft een toeristische stad is. Heeft u affiniteit met het toerisme van Delft? Gaat u een bepaalde dienst of een product aanbieden wat relevant is voor deze doelgroep? In alle gevallen kan het kopen van een bedrijfspand in Delft een stap richting de toekomst zijn. Een investering omdat u wellicht andere ondernemers de kans wil bieden om een ruimte te huren of juist voor uzelf. Heeft u de voorkeur voor een bedrijfspand op een bepaald industrieterrein? Met Delftse Poort, TU Delft Science Park, Schieovers, Delft Noord (DSM) en o.a. Ypenburgse Poort zijn er veel verschillende opties. Industrieterreinen met diverse bedrijven kunnen elkaar mogelijk versterken. Laat u daarom informeren over de verschillende beschikbare opties. Wilt u liever in de omgeving van Delft op zoek naar een optie? Kijk ook eens naar Hoek van Holland, Berkel en Rodenrijs, Naaldwijk en bijvoorbeeld Rijswijk. Diverse plaatsen met hun eigen ondernemingen en aanbod. We hopen dat ons aanbod u helpt bij het zetten van de volgende stap.