Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Breda
  Alle bedrijfspanden in Breda en omgeving
  Bedrijfspand te koop Breda
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Breda

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Breda? We helpen u graag onderstaand met een divers aanbod aan beschikbare bedrijfspanden in Breda en omgeving. Blijft uw bedrijf maar groeien, wilt u graag een volgende stap zetten met uw bedrijf of is het tijd om naar een gunstigere locatie te verhuizen? Er zijn diverse redenen waardoor u dit moment op zoek bent naar een bedrijfspand te koop in Breda of omgeving. Uw zaken gaan goed en nu denkt u dat het tijd is om te investeren in een eigen bedrijfspand. Geen maandelijkse huur meer maar uw eigen bedrijfspand aflossen. Een mogelijk gunstige investering voor de toekomst. Maar het kan ook zo zijn dat de groei van uw bedrijf ervoor heeft gezorgd dat er meer personeel nodig is. Een extra vleugel of misschien wel opslagruimte zodat uw bedrijf nog meer kan groeien. Bij het vinden van een bedrijfspand te koop in Breda of omgeving is het belangrijk dat u nauwkeurig te werk gaat. Bereid u zelf dan ook goed voor met een degelijke inventarisatie. Wat zijn eisen en wat zijn wensen voor uw nieuwe bedrijfspand? Laat u onderstaand meenemen in de beschikbare bedrijfspanden te koop in Breda en omgeving.

  Bedrijfspand te koop in Breda en omgeving

  Breda is een historische stad gelegen in het zuiden van Nederland. Tevens ook een van de laatste steden die u tegenkomt wanneer u richting België gaat. Deze gunstige ligging zorgt voor veel bezoekers en tevens zakelijke belangen. Ook via het spoor passeren vele treinen Breda dagelijks op weg naar o.a. Vlaanderen. Gaat u met uw organisatie zaken doen met onze zuiderburen? Een bedrijfspand kopen in Breda is in dat geval direct van meerwaarde. Bent u actief in de zakelijke dienstverlening? En wilt u een bedrijfspand kopen om klanten en partners te ontvangen? Gaat u voor een klein bedrijfspand, een verdieping in een pand of een compleet pand? In alle gevallen kan ligging erg belangrijk zijn. Kies voor diverse wijken in Breda zelf. Met wijken als Belcrum, Brabantpark, Fellenoord, Ginneken, Haagse Beemden, Boeimeer en o.a. Westerpark kunt u kiezen voor een locatie dichtbij uw woning. Liever op zoek naar een bedrijfspand te koop in Breda op een industrieterrein? Met de industrieterreinen: De Krogten, Hazeldonk, Rithmeesterpark, Hintelaken, Minervum en Takkebijsters kunt u zich vestigen dichtbij diverse andere interessante bedrijven. Gaat u liever voor een bedrijfspand in de omgeving van Breda? Met steden als Roosendaal Bergen op Zoom en Etten-Leur heeft u voldoende keuze. Ook aan de andere kant van Breda bevinden zich plaatsen als Oosterhout, Raamsdonksveer en Zevenbergen. Laat u meenemen in de mogelijkheden op deze pagina. Maak een goede shortlist van de beschikbare objecten in Breda en omgeving.