Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Arnhem
  Alle bedrijfspanden in Arnhem en omgeving
  Bedrijfspand te koop Arnhem
  1.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Arnhem

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Arnhem? Arnhem is een prachtige stad, gelegen in een mooie natuur vol met bergen en groen. Dichtbij de stad Nijmegen gelegen maar ook Arnhem zelf is zeker ook de moeite waard. De stad staat bekend als stad van de technologie en energie. Wist u dat het de achtste stad van Nederland is die een World Trade Centre vestiging heeft in zijn stad? Op zakelijk gebied dus een slimme zet om hier uw bedrijf te vestigen. Zoekt u een bedrijfspand om een nieuwe vestiging te openen naast uw bestaande zaak? Of bent u juist een pas startende ondernemer die zijn kansen in de arbeidsmarkt wil verkennen in deze stad? In beide gevallen is het aan te raden eens rond te kijken in het aanbod van bedrijfspanden te koop in Arnhem. Zowel de stad zelf als de omliggende industrieterreinen, zoals bijvoorbeeld Westervoortsedijk en Het Broek, zijn het bekijken waard. De stad biedt voordelen omdat het veel andere bedrijven en ondernemers in de omgeving heeft. Het grote voordeel van een bedrijfspand op een industrieterrein is echter weer dat er meer ruimte en faciliteiten zijn en dat het vaak goed bereikbaar is via de snelweg. We hopen u bij uw zoektocht naar een bedrijfspand te koop Arnhem op weg te helpen bij het vinden van uw ideale pand dat aan al uw wensen voldoet!

  Bedrijfspand te koop in Arnhem en omgeving

  De stad Arnhem is de basis van de landelijke militaire kamer en de luchtmobiele brigade. Daarnaast is ook de rechtbank Gelderland en het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden in de stad gevestigd. De stad heeft dus nationaal en internationaal gezien een grote potentie op zakelijk gebied en dus is het logisch om in deze stad te kijken of u een bedrijfspand kunt vinden dat aan uw wensen voldoet. Heeft u al een duidelijk beeld van uw wensen rondom uw toekomstige bedrijfspand? Of bent u nog in een oriënterende fase en wilt u vooral weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor het kopen van een bedrijfspand in Arnhem? Dan is het zeker fijn om even door ons aanbod te gaan en te kijken of het u nog wat kan inspireren. Maar ook als u twijfelt of u wel in de stad zelf een bedrijfspand wilt kopen is het ook goed om eens rond te kijken wat de omgeving van Arnhem u te bieden heeft. Er zijn namelijk een aantal steden die in de directe omgeving liggen maar andere dingen te bieden hebben, zoals bijvoorbeeld Wageningen, Tiel, Velp en Doetinchem. Wellicht spreekt dit meer aan dan de stad. Welk pand u ook op het oog heeft, wij helpen u graag op weg om een mooi bedrijfspand te vinden in Arnhem en omgeving!