Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te huur Amsterdam
  Alle bedrijfspanden in Amsterdam en omgeving
  Bedrijfspand te huur Amsterdam
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Amsterdam

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop in Amsterdam? We helpen u graag op weg bij het vinden van een passend object in Amsterdam of omgeving. Onze hoofdstad blijft maar groeien en door ontwikkelen. Niet alleen trekken er miljoenen toeristen naar de stad maar ook zakelijk zijn hier de grootste bedrijven te vinden. U bent misschien met deze reden ook op zoek naar een bedrijfspand te koop. Vanuit een doel om te investeren met uw bedrijf. Uw personeel in uw “eigen” bedrijfspand te kunnen huisvesten of juist om te kopen en het weer onder te verhuren aan andere bedrijven. De mogelijkheden zijn divers. Bent u op zoek in Amsterdam omdat u zelf graag gevestigd wilt zijn en hier woont? Of zijn er voldoende mogelijkheden voor u op zakelijk gebied waardoor u de beste keuze maakt. Wanneer u uw zoektocht naar een bedrijfspand te koop begint zijn er diverse wensen en eisen die u kunt stellen. De grootte, de prijs maar natuurlijk ook de ligging. Wilt u dit in een bepaalde wijk hebben? Dichtbij het openbaar vervoer of juist op een industrieterrein tussen andere interessante bedrijven. Met de wijken Zuid, Bos en Lommer, Bijlmer, Noord, Plantage, Rivierbuurt, Oostelijk Havengebied, IJsburg, Oud-West, Oost, Jordaan, Staatsliedenbuurt en de Pijp heeft u een divers pallet aan mogelijkheden. We hopen uiteraard dat net dat ene bedrijfspand te koop staat in Amsterdam waar uw voorkeur naar uitgaat. Liever een industrieterrein? Met Sloterdijk, Amstel Business Park Zuid, Cruquius, Business Park Amsterdam Osdorp is ook de keuze hierin zeer divers. Laat u goed informeren en bekijk onderstaand de verschillende mogelijkheden. We hopen u goed op weg te kunnen helpen bij het vinden van een passend object.

  Bedrijfspand te koop in Amsterdam en omgeving

  Amsterdam is op zoveel fronten een bijzondere stad. Niet alleen de prachtige en historische stad, het rijke verleden waar de stad nu nog steeds van profiteert. Maar ook zeker de industrieën die vandaag de dag actief zijn. Banken en de IT is zeer sterk vertegenwoordigd en zorgen dat Nederland ook internationaal een belangrijke rol blijft houden. Waar wij als klein landje toch ook weer echt goed in zijn. Maar ook wanneer u een bedrijfspand te koop in omgeving Amsterdam zoekt zijn er voldoende mogelijkheden. Met Zaanstad, Huizen, Amstelveen en Aalsmeer zijn er stuk voor stuk goede steden met veel ambitie. Ideaal voor uw eigen ambities. Gaat u verhuizen naar 1 van deze steden? Of zoals eerder genoemd een investeringspand zodat u in de toekomst hier van blijft profiteren? Ook de regio van Amsterdam bloeit. Schiphol blijft groeien en een belangrijke rol behouden, plaatsen worden opgeslokt door grotere steden en zorgen dat Amsterdam steeds meer impact maakt. Maar ook een bedrijfspand kopen in omgeving Amsterdam is een mooie investering. Kies voor het door de bloemenveiling bekende Aalsmeer. De jonge plaats Zaanstad wat enorm groeit en bekend staat om de economische opkomst. Huizen ook we bekend om de visserij en de jonge ondernemers maar ook Amstelveen met de ligging vlakbij Amsterdam en het groeiende Schiphol. U ziet wel dat ook de omgeving van Amsterdam voldoende te bieden heeft. Laat u snel op deze pagina meenemen in de mogelijkheden. We hopen dat we zo kunnen bijdragen aan het vinden van passende opties.