Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Amersfoort
  Alle bedrijfspanden in Amersfoort en omgeving
  Bedrijfspand te koop Amersfoort
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Amersfoort

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Amersfoort? We helpen u graag op weg en presenteren een aanbod aan beschikbare bedrijfspanden te koop in Amersfoort en omging. Centraal gelegen in ons land is deze mooie en vooral historische stad te vinden. Een toeristische stad met een enorme bedrijvigheid. Amersfoort ligt in de provincie Utrecht en hoort bij de 20 grootste steden van ons land. Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop in Amersfoort of omgeving? Gaat nu een nieuwe stap zetten met uw organisatie? Maak op basis van uw wensen, behoeften en eisen een shortlist van mogelijke opties. Een bedrijfspand vinden is namelijk geen gemakkelijke opgave. Het moet voldoen aan de laatste eisen, uw specifieke wensen en ook uw huurders of werknemers moeten zich prettig voelen. Hierbij komen zaken als bereikbaarheid en o.a. werkplezier om de hoek kijken. Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop in het centrum van Amersfoort? Juist net er buiten of helemaal in de directe omgeving? In één van de steden in de omgeving van Amersfoort? In alle gevallen presenteren we u graag onderstaand het beschikbare aanbod.

  Bedrijfspand te koop in Amersfoort en omgeving

  Amersfoort heeft een zeer centrale ligging. Ideaal voor uw zaken met andere delen van het land. Ook kunt u binnen een aantal uren de grens over naar Duitsland. Hierdoor heeft Amersfoort (mede ook door de lage prijs om te bouwen) een belangrijke positie ingenomen. Waar brouwerijen en de textielindustrie in het verleden belangrijk waren voor de stad is er vandaag de dag een enorm divers bedrijfsprofiel te vinden. Van verzekeraars tot aan vervoerders en van bouwbedrijven tot zakelijke dienstverlening. Amersfoort en zaken doen in Amersfoort heeft veel voordelen. In welke branche bent u zelf actief? Kunt u zich richten op een bepaalde doelgroep die in of rondom Amersfoort te vinden is? Koopt u een bedrijfspand met opslagruimte in Amersfoort zodat u een webshop kunt beginnen? Juist een pand zodat u rendement uit uw geld wilt halen en de ruimte wilt verhuren aan andere ondernemers? In alle gevallen kan Amersfoort uitkomst bieden. Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop in Amersfoort op 1 van de industrieterreinen? Neem eens een kijkje op industrieterreinen De Hoef, Isselt, De Wieken Vinkenhoef of Vathorst. Liever iets buiten Amersfoort op zoek naar een passende oplossing omdat hier de mogelijkheden groter zijn? Kies voor steden als Baarn, Leusden, Soest, Veenendaal, Lunteren, Bussum, Barneveld, Nijkerk en Bunschoten-Spakenburg. We presenteren u op deze pagina graag een divers aanbod aan mogelijkheden.