Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Alkmaar
  Alle bedrijfspanden in Alkmaar en omgeving
  Bedrijfspand te koop Alkmaar
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfspand te koop Alkmaar

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop Alkmaar? We presenteren u graag een divers aanbod aan bedrijfspanden in de verkoop in Alkmaar en omgeving. Alkmaar is een prachtige en historische stad gelegen in het Noorden van ons land. In de provincie Noord-Holland en een klein deel in West-Friesland. Alkmaar is een stad die leeft en heeft oog voor de historie door een groot gedeelte van het jaar wekelijks een oud-Hollandse kaasmarkt te organiseren. Woont of werkt u al in Alkmaar? Bent u op zoek naar een bedrijfspand te koop in Alkmaar of omgeving omdat u hier geboren en getogen bent? Dan kent u de juiste plaatsen binnen Alkmaar en gaat u gericht op zoek naar een passende oplossing. Wanneer u niet bekend bent in deze stad is het van groot belang een goede inventarisatie te maken. Bezoek de stad eens vooraf of laat uzelf informeren door lokale ondernemers. Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden en opties in Alkmaar en omgeving. Onderstaand presenteren we u dan ook een divers aanbod aan beschikbare bedrijfspand te koop Alkmaar opties. We hopen zo een goed overzicht voor u te creëren.

  Bedrijfspand te koop in Alkmaar en omgeving

  Zoals eerder gezegd staat Alkmaar vooral bekend als winkelstad. Het centrum trekt ook vanwege de kaasmarkt veel toeristen naar de stad. Maar Alkmaar is ook een prettige regio om in te wonen. De verschillende aangrenzende omgevingssteden hebben elk hun bijzonderheden. Ideaal wanneer u wilt verhuizen naar deze regio met uw bedrijf en uw woning. Wanneer u een bedrijfspand gaat kopen in Alkmaar kan dit een grote investering zijn. Een stap richting de toekomst met uw bedrijf. In plaats van een maandelijks huur bedrag gaat dit bedrag nu naar het pand waar u mogelijk eigenaar van bent. Wilt u het pand graag verhuren? Veel ondernemers in de zakelijke dienstverlening wachten op een kans om een mooi en vooral betaalbaar kantoor te vinden. Zoekt u een bedrijfspand met opslagruimte? Laat u informeren door de mogelijkheden. Wijkt u graag uit naar de omgeving van Alkmaar? Met steden als Heerhugowaard, Enkhuizen, Den Helder, Purmerend, Hoorn en Castricum heeft u voldoende opties. Industrieterreinen zijn er in Alkmaar ook te vinden. Gebieden met meerdere bedrijven bij elkaar die uw bedrijven wellicht ook kunnen versterken. Bekijk beschikbare opties op industrieterreinen als Overdie, Beverkoog, Oudorp of Boekelermeer. We hopen dat u met een juiste inventarisatie een goede eerste stap kunt zetten.