*

Te koop aangeboden: G O O I K E N S D A M NUMMER 22 TE O O S T E R H O U T

Gooikensdam 22, 4905 BN Oosterhout
Oppervlakte: 298 m2
, € 199.000,-- k.k.
Moderne bedrijfsruimte van 220m², kantoorruimte van 72m² en 5 parkeerplaatsen, gelegen aan de Gooikensdam, deel uimakende van het bedrijvencomplex Gooikenserf. Gelegen op korte afstand van de A16 (richting Rotterdam) en de A27 (richting Breda en Utrecht).

Omschrijving

G O O I K E N S D A M NUMMER 22 TE O O S T E R H O U T


Moderne bedrijfsruimte van 220m², kantoorruimte van 72m² en 5 parkeerplaatsen, gelegen aan de Gooikensdam, deel uimakende van het bedrijvencomplex Gooikenserf. Gelegen op korte afstand van de A16 (richting Rotterdam) en de A27 (richting Breda en Utrecht).

Indeling:
Begane grond:
- Bedrijfsruimte van 13.65 x 18.80m en een vrije hoogte van 5.60m met loopdeur, overheaddeur en wastafek en geheel betegelde toiletruimte.
- Kantoorruimte van 4.70 x 7.70m met eigen entree, meterkast, plavuizenvloer, airconditioning, systeemplafond en keukenblok voorzien van onder- en bovenkastjes, koelkast en spoelbak.

Eerste verdieping:
- Kantoor van 4.70 x 7.70m met CV-ruimte, kastenwand, airconditioning, systeemplafond en laminaatvloer.

Algemeen:
- De elektrische installatie bestaat uit 13 groepen, 4 groepen krachtstroom met aardlekbeveiliging met dubbele meter.
- Pand is voorzien van dakisolatie, muurisolatie en geheel voorzien van dubbele beglazing (HR).
- Verwarming: kantoorruimtes zijn voorzien via een CV-ketel uit 2004 (merk Benraad) van radiators, de loods is voorzien van een lucht-heater.
- De handbedienbare overheaddeur is 4.00 breed en 4.20 hoog.
- Ligging: Het pand is een hoek-unit van 16 geschakelde bedrijfsruimtes gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein in het noorden van Oosterhout. Gelegen aan de Gooikenserf, een zijstraat van de Statendamweg. De Statendamweg staat in directe verbinding met het centrum van Oosterhout. Een directe aansluiting voor de A59 is op korte afstand gelegen.
- Vloerbelasting is 1500 kg per m².
- De vloer van het pand is voorzien van een vloeistof dichte laag.
- Vergunning: op het pand zit een vergunning voor het voeren van een garagebedrijf.
- Constructie: het pand bestaat uit een betonnen plint van ca. 1 meter hoog met daarop damwandprofielplaten, stalen dakplaten en aluminium kozijnen.
- Parkeren: bij het pand behoren 4 parkeerplaatsen.
- Terrein is geheel afgesloten met hekwerk en elektrische toegangspoort.
- Servicekosten bedragen ca. € 140,- per maand.
- Totale oppervlakte is 220m² begane grondvloer en er is in totaal 72m² kantoorruimte aanwezig.
- Het pand is voorzien van een alarminstallatie.
- De twee kantoorruimtes zijn voorzien van airconditioning.
- Bouwjaar 2004.
- Aanvaarding in onderling overleg.

Oosterhout:
Oosterhout heeft ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, Den Bosch) hebben bedrijven Oosterhout als vestigingsplaats gekozen.

Mocht u meer willen weten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0162-455025. Wij zijn u graag van dienst.

Noud Kops Woning- en Bedrijfsmakelaardij, al meer dan 25 jaar een vertrouwd gezicht aan de Mathildastraat in Oosterhout.
Contact opnemen met de aanbieder

Aangeboden door:

Noud Kops Makelaardij
Noud Kops Makelaardij
Tel:

  1. Bericht*
  2.  
  3.  

AVS Vastgoed site kan telefonisch geen vragen beantwoorden over de aangeboden bedrijfspanden. En fungeert ook niet als intermediar. Neem daarvoor altijd contact op met de aanbieder.